over

TinyTalks is ontstaan vanuit mijn wens om te vertellen over wat en wie mij inspireert om de meest authentieke versie van mezelf te zijn.


Miet Vanhassel, kindness ambassador bij Nice To Miet You, professionele aangename kennismaker, hartelijke ontmoeter.

 

Vanuit mijn interesse in vele verschillende onderwerpen, disciplines, initiatieven, velden en sferen wil ik kennismaken met de ander, wil ik leren en kennen en ontmoeten.

 

Ontmoeten, daar waar niets moet en alles mag - in een verbindende, waarderende conversatie over iets dat goed voelt, positief en opbouwend is, creatief en voedend.


De naam van deze ontmoetingen werd mij ingefluisterd tijdens de bouw van mijn tiny house. Wil je mij daar iets over horen vertellen, dan kan je de reportage van Radio 1 beluisteren "Miet woont in een 'tiny house'" of de artikelen in Knack Extra of Woonwoord lezen. Op de plaats waar mijn tiny house gevestigd is, bij Vesta, organiseer ik momenten waarop ik daarover iets vertel en je even laat binnenkijken in mijn kleine huisje. Meer info en inschrijven kan via miet@tinytalks.be. Een voorsmaakje in de vorm van een video kun je [hier] krijgen. 

© 2019 Nice To Miet You - Vormgeving barakart.webnode.be