agenda

Voorbije TinyTalks:

TinyTalks #3: Josse Horsten is de bezieler van Eetbaar Landschap. Hij ontwerpt en realiseert ecologische en eetbare tuinen en terreinen over heel Vlaanderen.  
Met woongemeenschap De Weegbree als thuis, het voedselbos als achtertuin, - 'tiny' levend - in twee yurts met vrouw en kind, in een community, brengt hij zijn natuurlijke levenskeuze dagdagelijks in praktijk. 

Na een inspirerend gesprek neemt Josse ons mee doorheen het domein van De Weegbree voor een rondleiding en een babbel in beweging.


°zaterdag 18 juli 2020 om 14u

°De Weegbree, Hoogstraat 64, 2861 O.L.V.-Waver

TinyTalks #2: Patricia Van Cutsem is zangeres en geeft natuurstem cursussen, workshops en coachings. Misschien heb je al haar al horen zingen met haar soloproject Patricia The Artist, in het singer-songwriting duo Cannaerts & Van Cutsem, het wereldmuziekduo Pakamuse of haar vroegere vocale vrouwengroep Keruna.


Na een inspirerend 'tiny' gesprek, geeft Patricia ons een klein natuurstem belevingsmoment.


Aansluitend genieten we van een heerlijke veggie bLunch verzorgd door de lady des huizes, Isabella van Bella Casa 


°zondag 23 februari 2020 om 10u30 tot 12u ongeveer, bLunch aansluitend

°Bella Casa, Zandstraat 42, 3140 Keerbergen

TinyTalks #1: een inspirerend gesprek over Tiny Houses en Tiny Living met Arno Geunes van Tiny House Belgium


°dinsdag 23 april 2019 om 19u tot 22u

°Tiny House Belgium, Dendermondesteenweg 895, 9070 Destelbergen, België

TINY UPDATE [27.04.19]

"hartverwarmend, inspirerend en uniek" zo beschreef Iris van Irismedia de eerste TinyTalk. Zij gaf mij én jullie deze prachtige foto's cadeau van een prachtige avond.

Wil je er volgende keer graag (opnieuw) bij zijn? Ik stuur je met plezier de nieuwsbriefKlik hier om in te schrijven voor TinyTalks updates, foto's, programma of mail naar miet@tinytalks.be

© 2019 Nice To Miet You - Vormgeving barakart.webnode.be